Ohessa hieman hintatietoutta budjetoinnin tueksi. Jokainen sivusto on erilainen, mutta tällä hinnastolla pääset kartalle, mitä kotisivut ja muut palveluni keskimäärin maksaa. Hintoihin lisätään voimassa oleva alv (24%) sekä käytetyn ylläpitoalustan vuosimaksu (noin 150€/vuosi). Kaikki hinnat sisältävät koulutuksen kotisivujen päivitykseen.


Kotisivu Startti = 700€

Responsiiviset, eli mobiililaitteille skaalautuvat sivut. Pääsivu + 5-8 alasivua, tämä voi olla toteutettu esimerkiksi nykyisten sivujesi sisällön pohjalta.  Tekstit ja kuvitus asiakkaalta.


Kotisivu Medium = 1200€

Responsiiviset. Pääsivu + 5-8 alasivua. Avustan sisällön suunnittelussa ja tekstin tuottamisessa. Tarvittaessa käytössä kuvituskuvia kuvapankista.


Kotisivu XL = 1800€

Responsiiviset. Pääsivu + 10-15 alasivua. Avustan sisällön suunnittelussa ja tekstin tuottamisessa. Tarvittaessa käytössä kuvituskuvia kuvapankista.


Hakukoneoptimointi = 300€ + 100€/kk

Kaikkiin kotisivupaketteihin. Sisältää toimivimpien hakusanojen etsimisen ja sivujen kattavan optimoinnin niitä varten. Kuukausimaksu koostuu seurannasta ja kehityksen raportoinnista sekä tarvittavista lisäoptimoinneista jos kilpailijat “optimoivat ohi”.  Kuukausihinta sisältää myös linkkiverkoston rakentamista (sivuille osoittavat linkit parantavat tuloksia hakukoneissa).

 

Lähetä viestiä, niin kerron lisää >