Erilainen elämyslahja – naurettava karikatyyri, hyvällä maulla tehtynä

Karikatyyritaulu on yksi vaihtoehto. Sekin on tavallaan elämyslahja – se on mahtava ojentaa ja siitä riittää naurettavaa vielä vuosiksi eteenpäin. Syntymäpäiväsankari varmasti esittelee sitä kaikille vieraille ja luultavasti ohimennen muistaa mainita, keneltä on sen saanut 🙂

Helppo hankinta

Karikatyyri on myös varsin vaivaton ja helppo lahjaidea. Sen tilaamiseen ei tarvitse muuta kuin muutama hyvää valokuvaa sankarista sekä pieni kuvaus harrastuksista, ammatista tai jostain rakkaista paikoista tai esineistä. Mitä henkilökohtaisemmaksi kuvan saa tehtyä, sitä hauskempi ja parempi lahja tulee. Ei tarvitse käyttää aikaa ja parkkirahaa kaupoissa pyörimiseen ja voit myös olla lähes 100% varma, ettei tällaista vielä keneltäkään löydy ennestään. 

Karikatyyri sopii lahjaksi lähes kaikenikäisille. 30-vuotiaalle, vaihtoehto kaljakorille ja ravintola lahjakortille. 50-vuotiaalle, 60-vuotiaalle ja jopa 100-vuotiaalle, joille teen Suomen juhlavuoden kunniaksi tänä vuonna taulun ilmaiseksi. Lue siitä lisää täältä

Taulu voi olla vaikka tuparilahja, tai hauska muistaminen eläkkeelle jäävälle työkaverille tai pomolle. Miksipä ei myös pukinkonttiin omalle puolisolle.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s