Hakukoneoptimointi on ennakointia

Kun markkinatilanne kiristyy, ennakoinnin merkitys korostuu. Hakukoneoptimoinnilla varmistat ennakolta, että tuotteesi ja palvelusi ovat hakukoneissa näkyvillä silloin, kun niitä etsitään.

Hakukoneoptimointi vaiheessa valitaan yrityksellesi tärkeät hakusanat, joilla halutaan näkyä hakukoneissa. Toimiva ja tuloksia tuova optimointi alkaa siitä, että nettisivut tehdään alusta lähtien Googlea varten. Toki optimointitoimenpiteet auttavat vanhojakin sivuja, jotka eivät sijoitu hakukoneissa ja se kannattaa aina ehdottomasti tehdä.

Jos sinua kiinnostaa omien nettisivujesi tila, niin kannattaa selvittää mitkä ovat parhaat hakutermit ja ettei ne ole liian kilpailtuja, jotta niille kannattaa lähteä sivujasi optimoimaan. Tämän voit tehdä vaikka itse ilmaisilla ohjelmilla, mutta kannattaa toki laskea hintaa omallekin ajalle – usein hakukone-ammattilainen tekee sen kustannustehokkaammin sekä lopputulos on jotain muuta kuin mutu-tietoa.

Hakukoneoptimointi hinta

hakukoneoptimointi hinta on pieni verrattuna siihen, ettet sitä tekisi. 90% asiakkaistasi aloittaa tuotteiden tai palvelujen etsimisen netistä. Vaikka yrityksesi toiminta ei tänä päivänä olisikaan riippuvainen sijoituksesta hakukoneissa, se voi olla sitä päivänä minä hyvänsä – ja silloin on jo hieman myöhäistä aloittaa…

Jos tiedät omat merkittävät hakusanasi, niin kannattaa tutkia, kuinka niillä sijoitut eri hakukoneissa. Jotta tulos olisi aito, hakusanat täytyy syöttää hakukoneeseen “incognito/private”-tilassa. Silloin oma selaus- ja hakuhistoriasi ei vääristä tulosta. Koska kuitenkin olet omilla sivuillasi vieraillut, jää siitä Googleen jälki ja se suosii vierailemiasi sivuja myös hakutuloksissa.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s