Anna lahja koulunsa päättävälle, valmistujaislahja insinöörille… yksilöllistä ja ikimuistoista – ei aina niitä kukkia! 

Hyvä ja ikimuistoinen lahjaidea alkaa olla nykyään harvinaisuus. Kukapa ei olisi kiitollinen uusista ja erilaisista ideoista, varsinkin jos sellaisen etsiminen ja ostaminen ei työllistäisi ketään turhaan. 

Koulutiensä juuri lopettanut ihmisen alku ei useinkaan malta tai osaa keskittyä toivomaan omaan talouteensa sopivia koneita tai laitteita ja sinun oman maun mukaan valittu söpö keittiöpöydän liina voi mennä suorilla kiertoon. Päättäjäisjuhlissa nuori saa todennäköisesti riittävästi kukkia ja ne kuihtuvat kuitenkin viikossa. Jotain kuitenkin pitäisi antaa, eikä kaljakori ole sellainen valmistujaislahja jonka kehtaisi antaa. Mutta jotain todella yksilöllistä ja pysyvää – valokuvasta teetetty karikatyyri on yksilöllisesti tehty taideteos, johon voi helposti liittää ehkä tiedossa olevan tulevan ammatin tai jotain hauskoja koulumuistoja. Taulu on äärimmäisen helppo ja vaivaton valmistujaislahja.

Voitko keksiä toista ideaa, joka sopisi niin ammattikoululaiselle kuin valmistuvalle insinöörillekin. Taulu on myös lahja, jonka opintonsa päättävä nuori pitää tallessa varmasti kaikissa tulevissa muutoissaankin. Siitä on hauska muistella kouluaikoja, varsinkin jos siihen on upotettu joitain herkullisia yksityiskohtia kouluajoista. Valmiista karikatyyristä voi tehdä myös erilaisen Facebookin profiilikuvan. 

lahjaksi valmistuneelle

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s