Kun usb muisti tai mikään muu perinteinen liikelahja ei enää riitä!

Haluatko antaa aina asiakkaillesi sellaiset mainoslahjat ja yrityslahjat, jotka jäävät todellakin mieleen! Karikatyyritaulu on juuri sellainen huomionosoitus, joka pääsee seinälle asti muistuttamaan miltä yritykseltä se on saatu… lasimalja harvemmin.

Karikatyyritaulu on yksilöllinen ja ekologinen mainoslahja. Tätä tuotetta ei ole valmistettu vallitsevaan tapaan Kiinassa, vaan se on kotimaista työtä ja lahja, joka tehdään aina tilauksesta.

Haluatko sinä olla se, joka antaa aina ne parhaat yrityslahjatHauska karikatyyri on arvostettu liikelahja, sillä saaja taatusti ymmärtää, että sen eteen on pitänyt perehtyä hänen persoonaan tai liiketoimintaan hieman enemmän. Perinteinen firman viiri, rannekello tai mainoshuppari… tälläiset liikelahjat voi antaa kuka hyvänsä, eikä niiden valitsemiseen ole montaa hetkeä kulutettu. Ei silti – onhan niillekin paikkansa, eikä karikatyyriä nyt kannata ihan kenelle tahansa ojentaa… varmista ensin huumorintaju

Karikatyyritaulusta saat myös esimerkiksi unohtumattomat golf lahjat! Vältyt kiusalliselta tilanteelta, etkä anna lahjaksi “väärän merkkisiä” golf-tarvikkeita ja sitä paitsi – useimmilla on kaikki tarpeellinen jo hankittu. Ehkä paras liikelahja jonka olet koskaan antanut, eikä tilaaminen kestä kuin noin minuutin.

Katso töitäni ja tilaa omasi: http://www.karikatyyrilahja.com/liikelahjaksi.html

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s