Edullisempi rintakuva karikatyyri

Yleisön pyynnöstä valikoimassa uutena nyt edullisempi rintakuva karikatyyri. Tähän kuvaan ei tule taustoja, eikä niin paljon yksityiskohtia kuin perinteiseen kokokuvaan, joten sen tekeminen on hieman nopeampaa. Se on varsin hyvä vaihtoehto etenkin silloin, jos ei vaan millään keksi mitään lisäyksityiskohtia tauluun lisättäväksi.

 

Samat vaihtoehdot, edullisempi hinta

Rintakuvassa on samat vaihtoehdot kuin normaalissa taulussa, eli mustavalkoinen ja värillinen, kehyksillä tai ilman. Kuvaan voi myös lisätä pieniä hauskoja yksityiskohtia käsissä pidettäviksi, mainitse niistä tilauksen yhteydessä.

Taulu on yhä mainio isänpäivälahja, lahjaidea 50-vuotiaalle tai 60 vuotiaalle, eläkkeelle jäävälle, työkaverille tai golf-lahjaksi yhteistyökumppanille.

 

Hinnat:

  • mustavalkoinen = 200€
  • värillinen = 300€
  • kehykset + 50€​

 

Karikatyyrit henkilökunnasta

Jotkut yritykset käyttävät henkilöstönsä esittelyyn valokuvan sijaan karikatyyriä. Tälläiset rintakuvat toimivat sekä nettisivuilla, että samalla myös kehystettynä upeana sisustuselementtinä toimistolla. Seinällinen karikatyyrikuvia pysäyttää ja siitä on hyvä keventää palaveritunnelmaa. Jos henkilöstön karikatyyrit kiinnostaa, niin laita viestiä; janne@karikatyyrilahja.com

 

Tutustu rintakuva karikatyyriin täällä >

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s