Ostatko lahjoja siksi, että joku lahja isälle on vaan joka vuosi annettava. Piristy, et ole ongelmasi kanssa yksin. Alla listaa epäonnistuneista lahjaideoista, joita kannattaa välttää.

KORUT
Korut on kaunis ja arvokas tapa muistaa toista ihmistä. Siinä voi toisaalta mennä tosi pahasti metsään, ensinnäkin tyyli voi olla aivan väärä ja toiseksi mies ei välttämättä ole samaa mieltä että korut kuuluvat miehen kannettavaksi.

VAATTEET
Vaatteet kannattaa antaa ihmisen ostaa ihan itse, ellet ole tosiaan stylisti. Isällä vaan on oma tyyli eikä hän varmasti sitä muuta pelkän lahjavaatteen perusteella. Toivottavasti, sillä silloin lopputulos menisi vielä sekävammaksi.

KODINKONEET TAI SIIVOUSVÄLINEET
Isä tuskin sen useammin alkaa siivoilemaan tai kokkailemaan vaikka kuinka kodinkone-lahja pitääkin sisällään kyseisen vinkin. Yhtä huono idea kuin ostaa äidille ryppyvoidetta tai laihdutustuotteita.

VUOKRAA LUXUSAUTO
Tarvitsee tuskin perusteluja… vähän kuin näyttäisi lapselle tikkaria ja ottaisi sen sitten pois ja kertoisi ettei karkkipäivä tule koskaan.

VIINAPULLO
Nykyään alkoholi-lahjat alkavat olla jo hieman eilispäivän lahjoja. Niitä ei suosita enää edes liikelahjoina. Symboliikka on pielessä puhumattakaan vaikutuksesta jos isä innostuisikin raapaisemaan putelin huiviin juhlapäivän kunniaksi.

Jos kuitenkin haluat antaa isänpäivälahjan, joka jää mieleen (positiivisesti), teetä hänestä persoonallinen ja uniikki karikatyyritaulu. Karikatyyri ei ole pilakuva, vaan siinä korostetaan hauskasti henkilön piirteitä ja persoonaa. Kehystetty, upea taulu on varmasti lahja, jota osataan arvostaa. Sitä ei myöskään isä osaa arvata odottaa ja yllätysmomentti tulee olemaan huima. Taululla on myös tyytyväisyystakuu, eli ellei se ala näyttämään tutulta, niin ei tarvitse maksaa.

Lue lisää >

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s