Tänä päivänä yhä useampi on vaikeuksissa siinä vaiheessa kun täytyisi keksiä hyvät lahjaideat 50- tai 60-vuotiaalle, eläkkeelle jäävälle, hääparille, opiskelunsa päättävälle, golffarille tai ylipäätään henkilölle, jolla on jo kaikkea.

Nyt sinulla on mahdollisuus hieman erottua eduksesi tulevissa juhlissa. Teetä lahjaksi karikatyyritaulu. Se on aito taideteos, mutta samalla se on erittäin yksilöllinen ja persoonallinen lahja, johon voi liittää sankarin ammatin, harrastukset, rakkaat asiat ja ehkäpä jotain yhteisiä inside yksityiskohtia joita ei ulkopuoliset välttämättä tajuakaan.

Lahjaidea joka muistetaan

Karikatyyri on lahja, joka säilyy kauemmin kuin se konjakkipullo ja on taatusti persoonallisempi kuin pikaisesti hankittu lahjakortti… vaikka siihen kuoreen olisikin kauniilla käsialalla nimi raapustettu. Taulu, josta löytyy hyvin mietityt sankarille tutut aiheet, pysyy mielessä kauan ja taulun antajakin saa varmasti lämpimiä ajatuksia osakseen vielä vuosienkin kuluttua.

Vaivaton hankkia

Karikatyyri on myös vaivatonta hankkia. Et tarvitse pyöriä tavarataloissa, tai surffailla tuntitolkulla verkkokaupoissa pohtimassa lahjaa, jota sankarilla ei vielä olisi. Karikatyyriä ei varmasti vielä kovin monen seinällä roiku, joten tämä lahja ei voi mennä vikaan. Paitsi tietenkin jos lahjan vastaanottajalla ei ole huumorintajua – se kannattaa aina varmistaa.

Taulun tekemiseen tarvitsen vain muutaman valokuvan henkilöstä, sekä pienen kuvaustekstin jossa tulee ilmi tauluun halutut asiat. Esimerkiksi ammatti, harrastus ja jokin rakas paikka, kuten kesämökki tms. Aikaa taululle kannattaa varata vedoskierroksineen noin pari viikkoa.

Tyytyväisyystakuu

Lähetän kuvasta aina luonnoksen kommenteille. Ja tarvittaessa luonnosta hiotaan niin paljon kuin on tarvetta. Ellet ole tyytyväinen korjaustenkaan jälkeen luonnokseen, ei työtä tehdä sen pidemmälle, eikä siitä tarvitse mitään maksaakaan. Eli tämä on täysin riskitöntä.

Kun luonnos on hyväksytty, piirrän kuvan puhtaaksi ja tilauksen mukaan väritän ja kehystän sen. Valmis taulu toimitetaan siistissä ja kestävässä laatikossa Postin kautta. Työ maksetaan laskulla kun se on valmis.

Katso lahjaideat kotisivuiltani >

Sivuilla on paljon malleja tekemistäni tauluista, joista näet tyylini ja työn jäljen. Voit myös saada ideoita, millainen oma taulusi voisi olla ja mitä siinä voisi näkyä.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s