STAFF Amstaffi huppari ja t-paita

Jos sinulla on koirana Amstaffi ja haluat ylpeästi kertoa sen kaikille, muulloinkin kuin koirasi kanssa yhdessä liikkuessasi, niin hanki DogiStyle -verkkokaupasta tyylikäs huppari tai t-paita. Aivan kuten Amerikanstaffordshirenterrieri, ei  nämäkään vaatteet varmasti sovi ihan jokaiselle. Voimakastahtoinen koira vaatii omistajalta luonteen lujuutta ja jämäkkyyttä. Samaa henkeä edustaa myös tämä paita painatus.

Kuva on painettuna kahdessa eri värivaihtoehdossa, harmaa ja ruskea. Shopissa on myös laadukas, käyttöä ja pesua kestävä muki samoilla kuvilla painettuna. Voit tilausvaiheessa halutessasi personoida tuotteen ja lisätä tekstiä helppokäyttöisellä editorilla. Näet samalla koko ajan miltä lopputulos tulee näyttämään.

Katso lisää täältä: http://www.dogistyle.fi/dogiblogi/staff-amstaffi-huppari-ja-t-paita

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s